Porin Pintxoviikko

Nopea vinkki porilaisille ja muille täällä päin pyöriville. Tällä viikolla Porissa on meneillään Pintxoviikko! Idea on sellainen, että 15 porilaista ravintolaa on tehnyt oman kilpailupintxon joka maksaa 2 euroa kipale. Pintxot ovat tarjolla 15 -19.8.2016 välisenä aikana klo 16-21, joitakin poikkeuksia lukuunottamatta. Kannattaa tsekata lisäinfoa Porin Pintxokilpailun sivuilta (klik). Omaa lempparipintxoa voi käydä äänestämässä samassa paikassa 🙂

Kävimme maistelemassa viittä eri pintxoa eli ei läheskään kaikkia. Valitsimme pintxot sijainnin ja houkuttelevuuden mukaan. Alla muutama kuva maistamistani kilpailupintxoista.  Kaikista pintxoannoksista löytyy kuvat ja kuvaukset kilpailusivustolta, niiden avulla on hyvä edetä maistelukierroksella.

Meidän lemppari oli tämä ylläoleva Blind Burgerin Tsikitsiki bangbang burgeri. Tosin kilpailusivuilta poiketen tiistain pintxosta puuttuu hattu, mutta se annettakoon anteeksi. Ravintolassa oli maanantaina käynyt sellainen kuhina, että sen päivän aikana oli jo myyty niin paljon burgereita kuin yrittäjät olivat arvioineet myyvänsä viikon aikana 😀

Cafe Elban Pintxo Italiano oli saanut värinsä Italian lipusta. Pintxo oli vähän erilainen kuin muut kilpailupintxot, mutta ei huono. Nämä kaksi edellä mainittua ja Gallen Pain De Campagne olivat hyviä. Kävimme myös Amarillossa, jonka kilpailuannos oli aika perussettiä ja Torerossa, jonka annoksessa oli meidän mielestä hiukan petrattavaa.

Kannattaa ehdottamasti mennä kiertämään ravintoloita, kun vaan kahdella eurolla pääsee maistelemaan herkkuja. Kolme kokonaista päivää vielä aikaa! Samalla tulee ehkä tutustuttua uusiin ravintoloihin ja niiden tarjontaan 😉 Pintxoviikko on tosi kiva uusi tapahtuma Porissa, toivottavasti se on tullut jäädäkseen!

 

Jätä kommentti