6 x herkku- ja ruokavinkkejä Poriin

Poriin on tullut kevään ja kesän aikana paljon uusia kivoja ruoka- ja herkkupaikkoja. Listasin alle näistä mun lemppareita, mahtui joukkoon toki muutama  jo aiemmin loistavaksi todettu tuttavuuskin. Toivottavasti näistä on iloa sulle! Tässä tulee:

Hotdog Pikku x
Yrjönkatu 21

Ihana uusi streetfood tyylinen mesta Bepopia vastapäätä! Pikku x:n lista ei päätä huimaa pituudellaan, mutta maulla se sen sijaan rokkaa! Oon testannut Hotdogin (kuvassa), Karkkipossu-tacon ja Texas Pete- ja Frittipotut ja on ihan törkeen hyvää. Kannattaapi käydä toteamassa itse!

Turo´s Heavy Kebab
Gallen-Kallelankatu 6

Kuvaa en oo sattunut Turo´sin eväistä ottamaan, harmi! Jos oon aistinut oikein, niin tästä on tullut porilaisten suosikki ihan pienessä ajassa. Vähän samantyylistä rouheeta mutta raikasta settiä kuin Pikku x:n tarjonta. Turo´s Heavy Kebabin listalla on nimestään poiketen paljon muutakin kuin kebabia (joka tosin on Porin parasta, mun mielestä). Ite oon maistellut Halloumi-pitan, perinteisen rullakebabin ja Fish & Chips-annoksen. Kaikki annokset yllättivät positiivisesti maukkaudellaan, raikkaudellaan ja koollaan.  Rullakebabin ja fisuannoksen kohdalla jouduin luovuttamaan kesken 😀 Moni teistä onkin varmaan jo poikennu, mutta jos ette, niin ottakaa vahinko takas välittömästi!

Ruokki aamiainenRuokki
Antinkatu 13

Uusi kiva lounaspaikka torin laidalla, jossa tarjoillaan myös arkiaamiaista ja viikonloppubrunssia. Olen käynyt syömässä aamupalan ja lounaan ja erityiskiitos menee värikkäistä ja terveellisistä raaka-aineista, joita Ruokissa käytetään. Lounaat erottuvat mielestäni positiivisesti Porin muusta tarjonnasta monipuolisuudellaan ja Ruokissa otetaan hyvin huomioon erityisvalioita noudattavat asiakkaat. Suosittelen!

Jäägurtti
Kauppakeskus Puuvilla

Jäägurtin tuotteistakaan ei ole kuvaa, varmaan ollut liian kiire pistää jäistä jogurttia kitaan… Tästä on tullut mun suosikki, niin ihanaa vaihtelua ainaiselle kermajäätelölle. Jäägurtilla homma toimii niin, että saat koota itse jääjogurttiannoksesi. Tarjolla on aina normijääjogurttia ja sen lisäksi muutaman viikon välein vaihtuva kausimaku. Kun jäinen herkku on kipassa, saat lisätä päälliset siihen oman makusi mukaan. Tarjolla on ollut mm. tuoreita mansikoita ja hedelmiä, suklaata, pähkinöitä, mulperinmarjoja, strösseleitä, täytteetkin vaihtelevat vähän ajankohdan mukaan. Sitten vaan punnitsemaan, mitä isomman satsin olet kippaasi kauhonut, niin sitä enemmän kukkarosi kevenee 😀 Tää on musta hyvä systeemi!

Jätskibaari VohveliJätskibaari Vohveli
Kauppakeskus Isokarhu

Vohvelista oonkin kirjoitellut aiemmin, joten en sano muuta kuin sen, että täälläkin on tullut käytä kesän aikana useamman kerran. Ihanaa maistella kaikkia uusia jätskimakuja, joita ei tavallisilta kiskoilta saa. Veriappelsiini on mun tän kesän suosikkimaku!

Ida´s Sweet
Porin Kauppahalli

Vuohenmaitofudgeja valmistava firma vaihtoi nimensä Alajärven Tilan Fudgesta Ida´s Sweetiksi. Fudget ovat pysyneet samoina herkkupaloina. Oon kirjoitellut aiemmin herkkuarvostelu (linkki) postauksen heidän fudgestaan. Lue lisää sieltä 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s