Radiohiljaisuus on ohi ja muita kuulumisia

Ei ollut todellakaan tarkoitus pitää mitään kirjoitustaukoa, mutta niin siinä kävi. Mulla on ollut kauheesti kaikkea kivaa ja vähemmän kivaa puuhaa ja miettimistä, joista blogi näköjään kärsii eniten 😦 Selitykset sikseen, joten tässä listaa mun viime viikkojen puuhailuista:

O Opiskelut alkoivat kunnolla oikeastaan vasta tässä kuussa ja tuntuu, että kaikki esseet, luentopäiväkirjat, ryhmätyöt ja tentit suorastaan vyöryy mun päälle 😀 Opiskelun rankkuus alkaa taas palailemaan mun tajuntaan, mutta kyllä tästä selvitään!

O Olen yrittänyt pitää lenkkikuntoa yllä ja käydä 3 kertaa juoksemassa vähintään sen 5 kilometriä. Välillä oon hieman lipsunut tavoitteesta, mutta en pahasti.

O Ollaan suunniteltu meidän Halloween -kekkereitä oikein urakalla. Voi sitä nauramisen ja kaksmielisten juttujen määrää 😀 Tosin opiskelut välillä vähän kärsii, kun huomaa taas olevansa Pinterestissä tuijottamassa kuvia kulttuuripolitiikan kirjan lukemisen sijaan, hmm. Mun asu alkaa olla valmis ja meikkikin on testattu kertaalleen, oon tosi tyytyväinen mun tulevaan kauhulookkiin.

O Olin pari päivää töissä ”keikkahommissa”, jonka jälkeen taas opin arvostamaan tätä opintolomaavapaata.

O Kävin myös pelaamassa Escape Room -pelin ekaa kertaa ja eihän me sieltä pois päästy ennen sitä sitä 60 minuuttista. Vähän jäi kaikkia tämä tappio risomaan, jonka vuoksi sovittiin heti, että kun huone (luultavasti pian) vaihtuu mennään yrittämään uudelleen 😀

O Kävin kampaajalla nostamassa taas teipit ja vaalentamaan tällä kertaa koko kuontaloa. Vähän vaaleampi ja kylmempi sävy on vaan se mun juttu! Kyllä kampaajalla käynti piristää niin henkisesti kuin ulkonäöllisestikin 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s